Sessions Schedule

This is a live view of the agenda as we arrange the sessions and speakers confirm their committments. Some slots will appear empty while the session is finalized and confirmed.

Bear in mind the date and time of the session may change without notice.

Monday, June 20, 2022

Track 1 Track 2 Track 3 Track 4

9:00 am

Track 1
9:00 am → 55 min

Registration / Breakfast

10:00 am

Track 1
10:00 am → 90 min

Welcome Notes + Keynote

11:30 am

Track 1
11:30 am → 15 min

Break (After Keynote)

11:45 am

Track 1
11:45 am → 60 min

State of the Shell – MSFT

12:45 pm

Track 1
12:45 pm → 75 min

LUNCH

2:00 pm

Track 4
2:00 pm → 45 min

PowerShell Security

2:45 pm

Track 1
2:45 pm → 15 min

COFEE BREAK (After sessions 1.1)

3:00 pm

Track 1
3:00 pm → 45 min

Life Hacks: dbatools edition

3:45 pm

Track 1
3:45 pm → 15 min

COFEE BREAK (After sessions 1.2)

4:00 pm

Track 4
4:00 pm → 45 min

Pester 5 vs Pester 4

4:45 pm

Track 1
4:45 pm → 15 min

COFEE BREAK (After sessions 1.3)

5:00 pm

Tuesday, June 21, 2022

Track 1 Track 2 Track 3 Track 4

8:15 am

Track 1
8:15 am → 45 min

BREAKFAST (Day 2)

9:00 am

Track 1
9:00 am → 45 min

The art of mocking

9:45 am

Track 1
9:45 am → 15 min

COFEE BREAK (After sessions 2.1)

10:00 am

Track 2
10:00 am → 45 min

PowerShell for a Kubernetes admin

10:45 am

Track 1
10:45 am → 15 min

COFEE BREAK (After sessions 2.2)

11:00 am

11:45 am

Track 1
11:45 am → 75 min

LUNCH (Day 2)

1:00 pm

Track 1
1:00 pm → 45 min

Sponsor Session

Track 2
1:00 pm → 45 min

Sponsor Session

Track 3
1:00 pm → 45 min

Sponsor Session

1:45 pm

Track 1
1:45 pm → 15 min

COFEE BREAK (After sessions 2.4)

2:00 pm

2:45 pm

Track 1
2:45 pm → 15 min

COFEE BREAK (After sessions 2.5)

3:00 pm

Track 2
3:00 pm → 45 min

Tobias Weltner

3:45 pm

Track 1
3:45 pm → 15 min

COFEE BREAK (After sessions 2.6)

4:00 pm

4:45 pm

Track 1
4:45 pm → 110 min

RELAX

6:30 pm

Track 1
6:30 pm – 9:45 pm

SOCIAL EVENT

Wednesday, June 22, 2022

Track 1 Track 2 Track 3 Track 4

8:15 am

Track 1
8:15 am → 45 min

BREAKFAST DAY 3

9:00 am

Track 2
9:00 am → 45 min

Idempotence isn’t a dirty word

Track 4
9:00 am → 45 min

Demystifying PowerShell DSLs

9:45 am

Track 1
9:45 am → 15 min

COFEE BREAK (After sessions 3.1)

10:00 am

10:45 am

Track 1
10:45 am → 15 min

COFEE BREAK (After sessions 3.2)

11:00 am

Track 1
11:00 am → 45 min

Putting the Ops in DevOps

Track 4
11:00 am → 45 min

Using REST APIs via PowerShell

11:45 am

Track 1
11:45 am → 75 min

LUNCH (Day 3)

1:00 pm

Track 1
1:00 pm → 45 min

Community Demo 1

Track 2
1:00 pm → 45 min

Community Demo 2

Track 3
1:00 pm → 45 min

Community Demo 3

Track 4
1:00 pm → 45 min

Community Demo 4

1:45 pm

Track 1
1:45 pm → 15 min

COFEE BREAK (After sessions 3.4)

2:00 pm

Track 2
2:00 pm → 45 min

Feeling Triggered?

2:45 pm

Track 1
2:45 pm → 15 min

COFEE BREAK (After sessions 3.5)

3:00 pm

3:45 pm

Track 1
3:45 pm → 15 min

COFEE BREAK (After sessions 3.6)

4:00 pm

Track 1
4:00 pm → 45 min

MSFT (TBD)

4:45 pm

Track 1
4:45 pm → 115 min

RELAX (Day 3)

Thursday, June 23, 2022

Track 1 Track 2 Track 3 Track 4

8:15 am

Track 1
8:15 am → 45 min

BREAKFAST Day 4

9:00 am

9:45 am

Track 1
9:45 am → 15 min

COFEE BREAK (After sessions 4.1)

10:00 am

Track 2
10:00 am → 45 min

#PTMF: Push to main Fridays!

10:45 am

Track 1
10:45 am → 15 min

COFEE BREAK (After sessions 4.2)

11:00 am

Track 2
11:00 am → 45 min

about_VideoProcessing

11:45 am

Track 1
11:45 am → 75 min

LUNCH (Day 4)

1:00 pm

1:45 pm

Track 1
1:45 pm → 15 min

COFEE BREAK (After sessions 4.4)

2:00 pm

2:45 pm

Track 1
2:45 pm → 15 min

COFEE BREAK (After sessions 4.5)

3:00 pm

Track 1
3:00 pm → 30 min

THANK YOU ALL!

Agenda Management powered by Sessionize.com